Обща информация:

Увеличаването на гърдите се осъществява чрез импланти.
Има различни видове импланти в зависимост от формата и големината, така че да се адаптират към физиката и желанията на всяка пациентка. Има два основни начина на поставяне на импланти в зависимост от гръдния мускул- подмускулно и надмускулно. В настоящия момент почти всички импланти се поставят подмускулно, с цел по-добър естетичен вид.

В модерната хирургия имаме голямо разнообразие от импланти, различаващи се както по размер, така и по форма. Можем да избираме между кръгли импланти с нисък профил и широка основа, кръгли импланти със среден профил и основа, кръгли импланти с висок профил и по-тясна основа, анатомични (капковидни) импланти и асиметрични импланти. Цялото това многообразие ни дава възможност за постигане на най-добри резултати спрямо индивидуалните форми на пациентката и нейните изисквания за крайния резултат. Разрезът може да се направи  по долната граница на ареолата, където е практически незабележим, или да се направи в свивката под гърдата по желание на пациента. И в двата случая жената може да кърми при едно евентуално бъдещо раждане.

Какво трябва да знаят пациентките, преди да се подложат на тази операция:

*Да не са в месечния си менструален цикъл.
*Да не са приемали Аспирин поне седмица преди интервенцията.
*Да не ядат или пият нищо от полунощ на предходния за операцията ден.
*Обикновено трябва да се предвиди една нощ оставане в стационара.
*Трябва да носят със себе си сутиен от еластичен плат, без банели и дантели, който ще се носи при изписването на следващия ден (след сваляне на компресивната превръзка) и в последващия месец  след операцията.
*Да дойдат с по-свободни дрехи, които са лесни за обличане.

За увеличаване на бюст, д-р Динев използва основно три марки гръдни импланти: Allergan, Mentor и Nagor. Сутиен и лента за след операцията, могат  да бъдат поръчани от www.compresstherapy.com  ,+359888668661

В повдигане на бюст (над цените) да се вмъкне следното: Сутиен за след операцията, може  да бъдат поръчан от www.compresstherapy.com ,+359888668661

Цена:
Увеличаване на бюст (с импланти Mentor)                      3300 EUR
Увеличаване на бюст (с импланти Nagor)              3100 EUR
Повдигане на бюст + импланти                                         4800 EUR