Подмладяване на брадичка:

Често заобикаляме брадичката, когато мислим за красотата и дефиницията на лицето, като се фокусираме върху устните, скулите и очите, но брадичката е жизненоважен компонент, който създава пропорции на лицето и нейното съвършенство може да е ключа към нашата красота. С напредване на възрастта загубата на тъкан от лицето се увеличава. Брадичката губи закръглената си нежна форма и става по широка, плоска и ръбата. Линията на долната челюст от права, става вълнообразна и формира характерно увисване под бузите.

Ето как ще направим това за вас:

Подмладяване на брадичка и лифтинг на долна челюст (Chin and Jawline Enhancement)  чрез инжектиране на VOLUX (Най новия продукт от семейството на JUVEDRM).

Благодарение на новата разработка от Академията на Allergan – продукта VOLUX  ние можем да подмладим брадичката и едновременно да направим лифтинг на долна челюст (Chin and Jawline Enhancement)  чрез инжектиране на  базата на Хиалуронова киселина.

Инжектираме 1 ампула от продукта VOLUX дълбоко до костта, там той става твърд, като имплант до 2 дни след поставянето му, така възстановяваме кръглата и нежна форма на брадичката и изправяме линията на долната челюст /лифтинг ефект/.  

Инжектирането е безболезнено. Болки, отоци и синини няма.

Процедурата продължава около 30 мин. и общата цената за продукт и инжектиране при нас е 350 Евро.

Ефектът се вижда веднага и продължава до две години.

Допълнително подсилване на подмладяващия ефект можем да постигнем чрез Лифтинг конци или Увеличаване на скулите с VOLUMA. Комбинираният подход е често срещан при естетичните процедури за лице, тъй като предоставя по-голяма възможност, насочена към оптимизиране на резултатите и осигуряване на най-ефективни решения за загуба на обем, упорита мастна тъкан и разхлабена тъкан.

И не забравяйте!

Запазете си час за поддръжка. Това ще ви помогне да съхраните резултатите си.