Естествената алтернатива на филърите!

Нова подмладяваща система, базирана на работа с охлаждащ се лазер и гел под формата на наносфери с хиалуронова киселина. Попълва бръчките естествено без хирургична намеса и игли! Въздействието на студения лазер е да възстанови разделените HA молекули и да възвърне естествения им размер достигайки до базалните клетки, възстановените молекули набъбват. Проникването на хиалуроновата киселина стимулира продукцията на още нова хиалуронова киселина, както и синтеза на еластин и колаген. Лазерът е със студен метод на работа и не създава опасност от изгаряния и дори не е задължително персонала да има медицинско образование. Температурата на кожата ще варира не повече от 1 градус. Може да се използва и от козметолози и лекари.

С HIALUROX се постига:

  • възобновяване на продукцията на хиалуронова киселина, колагенови и еластинови влакна;
  • активиране на естествените процеси в кожата;
  • подпомага клетъчната миграция, регулира и обособява клетъчното разпространение и стимулира прегрупирането на колагеновите нишки.

Какво показват тестовете?

  • С 62 % повече изглаждане и изравняване структурата на тъканта.
  • С 83 % по-блестяща кожа
  • С 55 % повече редуциране на фините линии и бръчки
  • С 86 % видимо по-голяма влажност
  • С 24 % по-малко изразителни бръчки
  • С 82 % по-голяма регенерация на кожата

Най-често задавани въпроси:

  1. Защо трябва да вкарваме хиалуронова киселина в кожата си?

Хиалуроновата киселина се съдържа в ставите и кожата. Тя е една от градивните единици на дермата. С годините нейното количество намалява и това е една от причините за отпускане на кожата и образуването на бръчките. Други причини са слънцето, мимиките и спирането на образуване на колаген в дермата. С вкарването на хиалуронова киселина в дермата чрез Hialurox се постига: от една страна заместване на изгубените колечества, а от друга се стимилират естествените процеси в кожата – възобновяване на продукцията на хиалуронова киселина, колагенови и еластинови влакна.

2.Как успявате да вкарате хиалуроновата киселина без убождане?

HIALUROX е нова, авангардна система, базирана на работа с охлаждащ се лазер и гел под формата на наносфери с хиалуронова киселина.

Тъй като молекулата на хиалуроновата киселина е прекалено голяма за да влезе през защитната преграда на епидермиса до този момент я вкарваме единствено чрез множество(стотици) убождания – метода на мезотерапията. Авангардното в HIALUROX е че молекулата на хиалуроновата киселина е разделена на части, които са вкарани в наносферите, проектирани специално за да преминават през епидемиса. След това лазерния лъч разчупва наносферите, освобождава и съединява частите на молекулата на хиалуроновата киселина. Това прави процедурата напълно неболезнена.

3.Наистина ли няма болка? А зачервяване? А синини и отоци?

Процедурата както вече подчертахме е абсолютно неболезнена. Не само това, но тя е и приятна, релаксираща, продължава около час. Накрая завършва със специална маска. Веднага след процедурата лицето е свежо и гладко. Можете незабавно да се видите с приятели или да отидете на важна среща, дори на фотосесия! Няма и следа от зачервяване, нито от синини и отоци.

4.Колко пъти трябва да се направи процедурата и трябва ли поддръжка?

Добре е да се направят поне 4 процедури въпреки че още от първата се вижда ефекта. За по-възрастни дами се препоръчват 6 процедури. Могат да се правят веднъж или два пъти седмично. А поддръжка винаги е необходима – на 3 месеца по една процедура би задържала свежеста и еластичността на кожата!