Млади и красиви ръце:

Ръцете ни винаги са на показ и независимо, колко млади сме по дух по тях често се съди за възрастта. За това е важно да ги пазим гладки и да поддържаме кожата им еластична. Ръцете са бедни на мастни жлези, които произвеждат скъпоценния хидролипиден защитен слой на кожата. С времето губят част от младежката си плътност и с това гладката си повърхност. Лигаментите, които свързват пръстите с мускулите оформят помежду си бразди. Кожата, която е изгубила тургора си стои отпусната и сбръчкана върху тях, а поради по-малката плътност вените в ръцете ви също стават по-забележими. Слънцето нарушава колагена в кожата на ръцете, набръчква ги и предизвиква образуването на тъмни петна.

 

Ето как ще направим това за вас:

Подмладяване на ръце (Hands Rejuvenation) чрез инжектиране с канюла на HYAcorpMLF1 (хиалуронова киселина)

Вече можем да възстановим обем на ръцете, за да получим равна и гладка повърхност чрез инжектиране с канюла на HYAcorpMLF1 (хиалуронова киселина). Използваното количество хиалуронова киселина е 5 мл. за всяка ръка така общото количество продукт е 10 мл.

Инжектирането е почти безболезнено с минимален риска от хематоми – за целта използваме местна упойка на мястото на убождане и канюла със заоблен връх. В следващите два, три дни могат да се наблюдават лек отток и синини, които отминават бързо.

Процедурата продължава около 30 мин. и общата цената за продукт и инжектиране при нас е 350 Евро.

Ефектът се вижда веднага и продължава повече от година.

В случай на необходимост тази процедура може да се съчетае чудесно с премахване на петна чрез Плазма технологията. Тук стойността зависи от техния брой и варира между 100-200 евро.

И не забравяйте!

  1. Защитете ръцете си от слънцето . Това е от съществено значение, ако искате да поддържате резултатите, които виждате след процедурата. 
  2. Носете ръкавици. Топлата вода, перилните препарати и работата на открито могат да изсушат кожата ви, което може да състари ръцете ви.
  3. Овлажнявайте, овлажнявайте, овлажнявайте. Прилагането на лосион или крем след измиване на ръцете и къпането помага да се запази водата в кожата ви.
  4. Запазете си час за поддръжка. Това ще ви помогне да съхраните резултатите си. Например, ако сте имали пълнител, може да ви е необходима друга инжекция след 12 месеца.